Foetal Juice – az emberi faj bűnei, mint súlyos testi sértések

Gluttony címmel megjelent a brit brutal death metalos Foetal Juice új lemeze, amire 12 extravagáns beteg nóta került fel.

Örülünk, hogy végre mindenki számára bemutatjuk legújabb albumunkat. Ha valaki egyfajta komikus gore / porn metalra számít az nagyot fog csalódni. Itt ugyan is az emberi faj bűneinek mélységeitől kaptok súlyos testi sértéseket dühöngő riffektől kísérten. Reméljük, hogy ti is úgy élvezitek majd ezt a lemezt, mint amennyire mi is élveztük az elkészítését. Egészségetekre!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.