DORO – Profi felvételen az első autóskoncertje, videón a teljes buli

Szombaton autós koncertet adott a Rajna-parti Worms-ban Doro Pesch , ami számára is az első volt, de lesz folytatása is, június 28-án Bottropban, az ottani autósmoziban. Máris megnézheted a teljes koncert profi felvételét.

Hamarosan új dal is érkezik Doro-tól, a Brickwall június 26-án jön ki, július 31-én pedig vinyl-kislemezezként is megjelenik majd.

Doro: "Ember, az első koncertünk egy autósmoziban! Annyira csodálatos volt! Micsoda fantasztikus közönség! Remekül éreztük magunkat! Worms, szeretünk titeket!"


www.facebook.com/DoroPeschOfficial

 

 

Earthshaker Rock (Warlock)
I Rule the Ruins (Warlock)
Raise Your Fist in the Air
Burning the Witches (Warlock)
Fight for Rock (Warlock)
1000 Years
The Night of the Warlock
Blood, Sweat and Rock'n'Roll
Für immer (Warlock)
Drum Solo (Johnny Dee)
Wacken Hymne (We Are the Metalheads)
Breaking the Law (Judas Priest)
All for Metal
All We Are (Warlock)
Love Me in Black
Metal Tango (Warlock)
East Meets West (Warlock)
---
Für immer (Warlock)


 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.