Minden készen áll a turnéra: 20 koncertet jelentett be a Tankcsapda

Húsz koncertet ad a szeptemberben startoló európai turnéja során a Tankcsapda.

Nem tétlenkednek a debreceni rockerek: karantén ide vagy oda, most is folyamatosan azon munkálkodnak, hogy ha zöld utat kapnak a koncertek, azonnal bele is vághassanak a zúzásba. A zenekar olyannyira előre dolgozik, hogy egészen márciusig lekötötte már a bulikat az újratöltött európai turnéjára, amit idén tavasszal derékba tört a koronavírus-járvány.

A Tankcsapda szeptember 25-én, Frankfurtban indítja a határontúli koncertsorozatát, amelynek 20 állomásáról szombaton tájékoztatták a rajongóikat. A hazai bulik közül az október 2-ai Budapest Parkos eseményt már korábban meghirdette a zenekar, de aki figyelemmel kíséri az itthoni fesztiválok bejelentéseit, tudhatja, hogy a Strand Fesztiválon, a Tábor Fesztiválon, illetve a FEZEN és a Campus Fesztivál pótrendezvényén, a Fezen Klasszikon és a Campus Elevenen is fellép a csapat. Sőt még mielőtt eltörölnék Magyarországon a korlátozásokat,  a Szerbiában addigra már engedélyezett Jail Fesztiválon is színpadra állnak a zenészek augusztus 1-jén.

/Nyitókép: Pogonyi Nóra

Íme a banda szombaton bejelentett európai koncertjeinek sora:

FONTOS, hogy a 2020-as tavaszi turné állomásaira megváltott jegyek beválthatók a zenekar bármelyik saját szervezésű külföldi bulijára.

A Minden készen áll a turnéra: 20 koncertet jelentett be a Tankcsapda bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.