Hétvégén várja vendégeit a Végállomás klub!

Múlt hétvégén is már megtörte a csendet a szombathelyi Végállomás klub. A korlátozások sajnos nekik is sok bulit tönkretettek, de most az enyhítéssel próbálnak mini koncerteket tartani. Nem kell nagy dologra gondolni, adott egy zenekar, akik a dalokat szolgáltatják, mi pedig a közönség beülhetünk  Most hétvégén (06.13) a Bad Ferro lép fel, akikkel egyébként beszélgetést is folytathatunk a rendezvény keretein belül. A koncertet, vagy ahogy az eseménynél hívják zenekari próbát körül öleli egy LÉT és Zene nevet viselő műsor, ami egy kis zenés elmélkedést jelent a Végállomás Kertben életről, a mindennapi létről szombathelyi zenészekkel! Ez a kulturális rendezvény a L.É.T. Szombahelyért Egyesület szervezésében valósul meg.

A rendezvényen egyébként ingyenes a részvétel, viszont aki szeretné támogathatja az Egyesület további munkáját. A kertet 18:00-kor nyitják, a program 20:00 – 21:00 között nyitja kapuit.

A szervezők és a klub továbbá szeretné kérni, hogy a kertben az érvényben lévő járványügyi szabályok szigorú betartásával tartózkodjatok, továbbá felhívják a figyelmet, hogy a rendelkezésre álló ülőhelyek erejéig tudnak vendégeket fogadni!

Reméljük mi is beférünk még, és találkozunk ott veletek! Nagyon köszi a szervezőknek, és a Végállomás klubnak, hogy életben tartják a zenét!

Esemény:

https://hu-hu.facebook.com/events/292364505119887/

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.