Destruction – Nail To The Cross – új videó

Nem régiben jelent meg a német teuton thrasher Destruction legutóbbi koncert lemeze a Born To Thrash, amit a tavalyi Party.San Fesztiválon rögzítettek. Lemezükről most Nail To The Cross daluk videóját láthatjátok, amit Schmier mester így kommentált:

A Nailed To The Cross az újabb Destruction-dalok közül való, amit sosem hagyunk ki a koncertek műsorából. Gyorsan a kedvencünkké vált, és egy olyan szerzeményről van szó, ami sosem fog megöregedni, különösen a koncerteken nem. A Party.San Fesztivál közönsége hatalmas ovációval üdvözölt minket, remélem, ebből egy kicsit át tudunk adni nektek, ha már erre élőben nincs lehetőség ebben az évben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.