Nem marad el a Hella Mega Tour: új dátumokat hirdetett a Green Day

Sikerült átszervezni a Green Day, a Fall Out Boy és a Weezer közreműködésével idén nyárra meghirdetett Hella Mega Tour európai koncertjeit. A turnét 2021-ben tartják meg a zenekarok, és már majdnem az összes buli új dátumát meg is hirdették. 

Tavaly szeptemberben jelentették be a Green Day tagjai, hogy a Harley Davidson támogatásával 2021-ben stadionturnéra indulnak, ám a Hella Mega Tour névre keresztelt koncertsorozatot, amelyen a Fall Out Boy, a Weezer, egyes állomásain pedig az Interrupters is fellépett volna, a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani. A zenészek május 24. és június 29. között léptek volna fel az európai kontinensen, az oroszországi start után Finnországot, Svédországot, Angliát, Írországot, Németországot, Ausztriát, Norvégiát, Olaszországot, Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Csehországot is érintve.

Jó hír a rajongóknak, hogy a stadionturnét mostanra sikerült átszervezni: jövő tavasszal Európába érkeznek a zenészek és május 28-án elindítják a Hella Mega Tourt. A Green Day honlapjára már csaknem az összes elhalasztott koncert új dátuma felkerült: a hozzánk legközelebb eső, bécsi bulit június 9-én fogják megtartani. 

Részletek a Green Day weboldalán.

A Green Day, a Weezer és a Fall Out Boy egyébként a turné felvezetéseként tavaly szeptemberben a hollywoodi Whisky a Go-Go színpadán rendezett egy titkos koncertet, azaz egy olyan eseményt, amiről a kezdés előtt nem sokkal tájékoztatták a rajongókat. Íme egy felvétel a helyszínről, melyen a Green Day épp a tavaly megjelent albumának címadó dalával szórakoztatja a közönséget:

 

A Nem marad el a Hella Mega Tour: új dátumokat hirdetett a Green Day bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.