The Modern Age Slavery – hallgasd meg Metallica átdolgozásukat

Fémforgács

Az olasz death / deathcore metalos The Modern Age Slavery a napokban mutatta be a MetallicaHardwired dalának átdolgozását, amiről így beszélnek:

Lévén jelenleg mi magunk is karanténban töltjük napjaink nagy részét, arra kényszerültünk, hogy leálljunk minden koncert-tevékenységgel és elhalasszuk új albumunk munkálatait is. Sokat gondolkoztunk azon, mit is kéne csinálnunk, mivel még ebben a jelenlegi zavaros helyzetben is szeretnénk meglepni titeket valamivel. Ezért úgy döntöttünk, felvesszük a Hardwired című számot, átdolgozván a Metallica klasszikusát. A következő hónapban pedig bemutatunk egy vadonatúj számot! Addig is tekerjétek fel a hangerőt a maximumra, és készüljetek a legjobbakra!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.