Steve Von Till – egy verses könyvel együtt érkezik az új lemeze

Shadows On The Run címmel tette közzé hamarosan megjelenő új szólólemezének újabb videóját a Neurosis énekes-gitárosa, Steve Von Till. No Wilderness Deep Enough címet viselő ötödik lemeze augusztus 7én jelenik meg a Neurot Recordings gondozásában.

Steve Von Till a lemezen olyan egzisztenciális bölcsességeknek és tapasztalatoknak ad hangot, amivel kényelmet és perspektívát kínál ismeretlen területeken. Ezt a hat zenei darabot hallucinatív hangzáskép veszi körül, mely belemerül a természetes világ rejtélyeinek és bizonytalanságainak a mélységébe.

A lemez személyes vágyakról, veszteségekről szól, illetve mindarról a szeretetről, bizonytalanságokról, amelyeket mindnyájan érzünk. Ezekhez társulnak az emberiség egészéről szóló meditációk. A nagy elszakadást járom körbe: az elszakadást a természettől, egymástól, végső soron pedig saját magunktól.” – mondja lemezéről.

A lemezzel egy napon megjelenik Harvestman: 23 Untitled Poems And Collected Lyrics című könyve is. Az irodalmi mű 23 cím nélküli verset tartalmaz és szólókarrierjének az elmúlt húsz évben összegyűjtött dalszövegeit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.