Ozirisz – Elhunyt a kiskunhalasi banda egykori dobosa, Lakatos “Musztafa” Gábor

Rockvilág.hu online rockmagazin

Elhunyt Lakatos Gábor “Musztafa”, az Ozirisz együttes egykori dobosa, alapítója. A mindig vidám, jó kedvű dobos életének 51. évében, kedden este hagyta itt a földi színpadot.

A kiskunhalasi születésű zenész  -aki 1991-ben költözött Kalocsára -, számos produkcióban szerepelt, élete volt a zene. 1985-től a kiskunhalasi To You, 1988-tól az Ozirisz, 1993-tól a kalocsai Strange Brew, 1996-tól az Xtrabizarr, 2002-től a Bizarre, 2004-től a Clippers Rockabilly zenekarban ütötte a bőröket. 2013-tól a Fat Rockers-ben dobolt, 2015-től a Willie and the Space Dogs-ban zenélt, de tagja és meghatározó alakja volt a Shanka & The Schuldigang  formációnak is.

Ozirisz: “Muszta! 1985-ben léptél be az életünkbe. És a legszebb időszakot élhettük át együtt. Fiatalok voltunk, gondtalanul jártuk az országot és zenéltünk. Melletted soha, senki nem volt rosszkedvű. Ilyen arcokkal kellene megtölteni ezt a kib…ott bolygót és minden rendben lenne. Bárhova is mentél, az most egy jobb hely lett. Viszont aki elhívott oda, annak üzenjük, hogy ez nagyon nem volt fair. Részvétünk az egész családnak, barátoknak és ismerősöknek. Nyugodj békében, Lakatos “Musztafa” Gábor!”

Nyugodjék békében!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.