Nem lesz pótolva a budapesti System of a Down sem

Nem sikerült 2021-re újraszervezni a System of a Down budapesti koncertjét, a buli így elmarad. A hazai szervező, a Live Nation ma, hétfő este az alábbi közleménnyel jelentkezett a hivatalos eseménynél:

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy bár az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy az elhalasztott System Of A Down koncertnek új időpontot találjunk, sajnos az egyeztetések nem vezettek végül eredményre. Ezért az eredetileg a Budapest Arénában június 17-re meghirdetett System Of A Down koncert – ahogy a turné több más állomása is – elmarad. Jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott email címen a további információkkal.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy visszatérítésként Live Nation koncertutalvány is választható, amely 2021. december 31-ig váltható be, és felhasználható lesz bármelyik Live Nation által szervezett rendezvényre.

A zenekar szinte az összes európai headliner fellépését törölte, egyedül egy zürichi koncertet szerveztek át 2021-re, hozzátéve, hogy azért remélik, még eljutnak a többi városba is. Emellett várhatóan néhány fesztiválon is láthatók lesznek jövőre, az egyik ilyen lehet majd a Nova Rock, ahol idén is headlinerek lettek volna.

Tankianék Magyarországon először és utoljára még 1999-ben, a legelső album idején jártak, a Slayer vendégeként, már csak ezért is lett volna a júniusi koncert az amúgy is nagyon erősnek kinéző idei nyár egyik csúcsa.

Ez eddig a második nagy 2020-as arénás metálbuli, ami erre a sorsra jut, miután a Parkway Drive elmaradt koncertjének sem lesz pótlása.

//www.youtube.com/watch?v=MTwwhjjCE6I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.