Teljes a FEZEN programja: ezek a zenekarok lépnek fel a pótfesztiválon ősszel

Háromnapos rendezvényen pótolja a FEZEN a koronavírus-járvány miatt törölt júliusi fesztivált. A szervezők már közzé is tették a fellépők névsorát. 

A nyári rendezvények javát, köztük a székesfehérvári FEZEN fesztivált is törölték a szervezők a koronavírus-járvány okán hozott rendeletek miatt. A szervezők szeptember 11-12-13-án pótolják az elmaradt koncerteket. Mostanra az összes fellépőre fény derült: a háromnapos eseményen színpadra áll az Omega, a Follow The Flow, a Tankcsapda és a Bagossy Brothers Company, de ott lesz a Leander Kills, a Halott Pénz és a Vad Fruttik is. A lista - napi bontásban - a fesztivál Facebook-oldalán olvasható.

.

A Teljes a FEZEN programja: ezek a zenekarok lépnek fel a pótfesztiválon ősszel bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.