divideD – Júliusban érkezik az új album, itt a borító és a dallista

Nyilvánosságra hoztuk a júliusban érkező nagylemezünk borítóját és a dallistát! A következő anyagunk címe BEHIND YOUR NEON EYES.
Habár a borítódesign nagy része saját munka, a frontra egyértelműen szerettünk volna egy synthwave grafikussal együtt dolgozni, ő Hidrico Rubens, akinek a képei már elsőre elvarázsoltak minket, és nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Sok hazai és külföldi hanggal dolgoztunk ezen a dalcsokron… Hogy kik ők? Maradjanak velünk, a következő epizódból kiderül! Same bat-time, same bat-channel!

A tartalomról pedig beszéljenek a dalcímek:

01 Descent
02 Roll Out
03 Don’t Turn Away
04 [futurenation]
05 Meteorite
06 Follow you
07 Space Samurai
08 The Last Starfighter
09 Teknoskeptic
10 Beam Me Up
11 Until The Stars Turn Cold

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.