Pénteken érkezik Aleah Stanbridge új dala!

A 2016-ban, 39 évesen, rákbetegségben elhunyt Trees of Eternity-énekesnő posztumusz albuma július elsején tölti meg a boltok polcait - aznap lenne az angyali hangú Aleah 44 éves. 

Juha Raivio, aki zenésztársa és szerelme volt az énekesnőnek, egy kis ajándékot is küld azoknak, akik megvásárolják a dupla CD-ből álló kiadványt: egy linket, ahonnan néhai kedvese kiadatlan dalait tölthetik le.

Két dalt már hallhattunk a hamarosan érkező korongról: a My Will-hez és az Inverted Enlightenment-hez készült szöveges videoklip, pénteken pedig újabb szerzemény lesz hallható a Youtube-on, amelynek címe Vapour.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.