Your Last Steps – Dalpremier – Reményképek

Rockvilág.hu online rockmagazin

A nagykanizsai Your Last Steps zenekar “Álmatlan” című dalára még március végén forgatott egy videoklipet, amely megvalósításában támogatja a “maradjotthon” kezdeményezést. Most a Reményképek című daluk is bemutatásra került. A nóta egyébként a közelgő ötszámos EP-jük előhírnöke. Az EP a “Haragom cipelte szekerét vesztőhelyem várába” címet kapta és még idén megjelenik.

„A YOUR LAST STEPS egy öttagú modern metal formáció, mely 2013 elején alakult meg Nagykanizsán. Kilencszámos első albumuk “Elrejthetetlen” címmel jelent meg 2017-ben. Második albumuk (“Kezemben tartom”) 2019-ben érkezett, de a csapat legújabb kiadványa egy ötszámos EP lesz: a Reményképek című új daluk is ezen található.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.