The Blindmirrors – Dalpremier – Breakout

Enjoy The Ride címmel márciusban már bemutattuk a The Blindmirrors bemutatkozó klipjét, most a banda bemutatja második dalát és természetesen a Breakout dalhoz is készült egy hangulatos szöveges videó.

„A videóklip alapját a távolságtartás jegyében és arra ügyelve magunk forgattuk, szabad levegőn. Azért erre a dalra esett a választásunk, mivel úgy éreztük, kifejezi azt, amit most mindenki érez a koronavírus járvány kapcsán: szeretnénk kitörni belőle és magunk mögött hagyni az egészet.

Megtisztelő lenne, hogyha a  követőitek is megismerhetnék zenekarunkat és az új dalunkat. Amennyiben tudtok minket segíteni ebben, egy rövid cikkel vagy a videoklip megosztásával, előre is hálásan köszönjük!

Pár információ a zenekarról:

A The Blindmirrors 2019. Februárjában alakult Budapesten, klasszikus rock felállással, dob, két gitár, basszusgitár és két főének. Az első próbákon már nekiláttunk saját dalok írásának, aminek eredménye az lett, hogy ősszel felvettük az első, 12 dalból álló nagylemezünket. A zenekar zenei stílusát a nagylemez felvételét követően vintage punk & roll-nak definiálta.

A zenekar első, debütáló dala az Enjoy The Ride február végén debütált a Petőfi TV-ben.”

Tagok:

Tóth Dominika – Főének, Basszusgitár
Faragó István Sztivi – Főének, Gitár (Ex-Jolly Jackers)
Barta Pál – Szólógitár
Varga Norbert – Dob

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.