GRAVEOLUTION – Crusty hardcore/metal, öt dalos hazai bemutatkozás

Egy 5 dalos EP-vel jelentkezett egy pár éve létező hazai formáció, amelynek tagjai egyként rajonganak olyan bandákért, mint a Sacrilege, a Bolt Thrower vagy az Amebix, így a saját zenéjük is ezt a vonalat követi. A négy saját szám mellé egy 1985-ös Sacrilege nótát is feldolgoztak, a Life Line-t.

Dr. Slayer (ex-Human Error) ajánlója: "...Ez az anyag nem egy újabb d-beat fiesta, mert ugyan Dé is van benne, de legfőképp valami olyasmi mintha a régi Bolt Thrower (és a Sacrilege) tagjai cinkos szövetséget kötöttek volna a Discharge-beattel és így aztán egyértelmű lett volna, hogy Bonesék hatása nem CSAK a szövegekben nyilvánul meg, mint anno. A Szentségtörés együttesben is egy csaj énekel, szóval itt is, de én bátran mondom, hogy Ő még Tamnál is jobban tolja, megabrutál hangja van a nőnek és tud bánni is vele. A hangzás is bivaly úgy ám blokk, ne legyé balf.... áldozz a nyomorult életedből húsz percet, hogy meghallgasd ezt a lemezt, aztán majd magadtól fogod kérni újra és újra."

 


graveolution.bandcamp.com

 GRAVEOLUTION - Graveolution EP (2020)

Bogi - ének
Kutya - basszus
Kristi - gitár
Toto - dobok

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.