Koccints barátaiddal a szabad ég alatt: csütörtökön nyit a kerthelyiséggé alakított Park!

Megújult környezetben várja vendégeit május 28-tól a Budapest Park.

Csütörtökön délután 16 órakor nyitja meg kapuit a Park, ami a város egyik legnagyobb kerthelyiségévé rendeztek át a Budapest Park programszervezői. A tánctereket egymástól kellő távolságra asztalokkal és székekkel terítették be, egy kis fesztiválhangulatot csempészve a nyárba úgy, hogy közben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a látogatók biztonsággal élvezhessék az ott töltött időt. A tágas elrendezés mellett rendszeres fertőtlenítés, kihelyezett kézfertőtlenítők gondoskodnak a megfelelő környezetről, az óvintézkedések betartását pedig padlójelzések és infografikák is segítik.

Amit a vendégektől kérnek:
✔️Hozzanak magatukkal szájmaszkot!
✔️Fizetéskor, amennyiben van rá mód, mindenki az érintés nélküli kártyás fizetést válassza!
✔️Rendelésnél is tartsák a távolságot, kövessék a padlóra helyezett mintákat.
✔️Az asztalok között is tartsák a 1,5 méteres távolságot. Ha szükség van rá, kérjék a kollégák segítségét.
✔️Az italokat mindenki az ülőhelyeken fogyassza, a pultnál való tömörülés elkerülése végett.

A ParkKert névre keresztelt helyszín június 6-ig egyelőre tesztüzemmódban működik. A frissítők mellett a PizzaMe és a Burger Bár finomságaiból is lehet válogatni, illetve hotdogot is rendelhetnek a vendégek. Ruhatár és biciklitároló is lesz, illetve a későbbi koncertekre is lehet a helyszínen jegyeket váltani. A környezet kutyabarát és ami fontos: a ParkKertbe, ami naponta 16 és 23 óra közt tart nyitva, a belépés ingyenes!

Bővebb információk itt.

 

A Koccints barátaiddal a szabad ég alatt: csütörtökön nyit a kerthelyiséggé alakított Park! bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.