Meghalt az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Czibók László

Meghalt az Éjjel-nappal Budapestből ismert youtuber, Czibók László.

A Blikk adott hírt elsőként arról, hogy agyvérzésen esett át Czibók László, akit az Éjjel-nappal Budapest Mikijeként ismert meg az ország. A testépítő-edző az utóbbi időben naponta videóblogolt a YouTube-on, majd egyszercsak "eltűnt" az online térből. Kedvese, Kövér Georgina tudatta nem sokkal később a rossz hírt, hogy László agyvérzést kapott és intenzív osztályon fekszik, ahol mesterséges kómában tartják. A hölgy a rajongóit kérte, hogy segítsenek tartani benne a lelket: a kedves üzeneteket lejátszotta Lászlónak, hogy hallja, mennyien várnaka felépülésére.

Közben a Kemma.hu ma arról írt, hogy szombat óta már nem Budapesten, hanem egy tatabányai kórházban ápolják a youtubert. Sajnos azonban László szervezete végül feladta a harcot: a 24.hu számolt be róla, hogy kedvese a közösségi oldalán tudatta: Czibók László elhunyt.

 

A Meghalt az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Czibók László bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.