Die Kreatur – egy kísérteties gót duó

Die Kreatur néven egy kísérteties gothic metal projeketben álltak össze az Oomph! Dero Goi – és a Lord Of The LostChris Harms – énekesei. A duó május 22-én, Panoptikum címmel adta ki első lemezét.

A Panoptikum egy rejtélyes, sötét és komor zenei kaland, ami az 1920-as évek fénytelen utcáinak, sikátorainak hangulatát eleveníti fel, ahol mindenféle őrültek és torz lények mászkálnak szabadon. A valódi gonosz azonban az árnyék mögött vár mindenkire, normális embernek látszó maskarába fedve arcát, eltakarván valódi, mocskos és könyörtelen énjét. A Panoptikum egy dekadens, romlott és gyenge társadalom szívtelen reflekciója. Vajon meddig vagyunk képesek viselni a saját gonosz álarcunkat?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!