Limos – Altars – lemezelőzetes

A melodic death metalban utazó finn Limos zenekar július 3-án, az Inverse Records gondozásában Tales Of The White Eye címmel adja ki második albumát, amiről Altars daluk szöveges videóját ismerhetitek meg.

Az Altars azt az univerzumot eleveníti fel, amit legutóbbi EP-nk, a Watching the Winds címadó dalában megfogalmaztuk. Maga a dal zeneileg és dalszövegileg is meglehetősen lényegretörő, de vokálok és hangszerelés tekintetében igyekeztünk ezúttal valami újat, valami tőlünk szokatlant alkotni. Ez a szám tehát tökéletes példája és mintája a jövőbeni tevékenységeinknek, de ugyanakkor azt is igazolja, hogy hűek maradunk gyökereinkhez és eredeti hangzásunk magvaihoz.

Limos – Tales Of The White Eye

(Inverse Records)

1. Altars
2. Rise to Arms
3. Child of the White Eye
4. Surullisten Järvien Maa

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!