Nézd végig a Subscribe 2015-ös parkos koncertjét!

Ma, május 22-én játszott volna a Budapest Parkban a Subscribe, de a bulit el kellett halasztani 2021-re, ezért a zenekar úgy döntött hogy helyette az eredeti időpontban egy régebbi parkos koncert videójával szórakoztatja a rajongóit. A szóban forgó anyag 2015 augusztusában készült, a zenekar nagy szünete előtti búcsúbulin, amiből az évek alatt már elcsepegtettek pár számot, de egészben most először lehet megnézni, 20:30-tól kezdődően.

A Subscribe következő igazi koncertje a Parkban 2021. július 17-én lesz. Ha volt jegyed az idei koncertre, az automatikusan érvényes lesz erre.

//www.youtube.com/watch?v=MbSy5Bc8Mhc

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.