Enemy of the Night: új szám a Northlane-től

Tavaly nyáron jelent meg a Northlane ötödik albuma, az Alien, amiből idén júliusban egy deluxe kiadás is érkezik. Ezen rajta lesz bónuszként a teljes lemez instrumentális verziója, plusz egy kiadatlan dal is, ami a többivel együtt készült, de végül lehagyták az albumról. A száma címe Enemy of the Night, és Marcus Bridge énekes ezt mondja róla:

Az Enemy of the Night volt az utolsó szám, amit befejeztünk, és személy szerint a kedvenc dalom az Alien felvételeiből. Hasonló történetmesélős stílusa van, mint a Freefall, felidézi azokat a gyerekkori emlékeimet és élményeimet, amikor apám egyre mélyebbre zuhant a függőségében, és azt, hogy az emberek milyen kétségbeesett dolgokat művelnek az ilyen szükségleteik kielégítése végett. Apám hiába próbálkozott, soha nem tudta legyőzni a démonait. Ez a dal a hiányzó darab az Alien kirakósából, és már nagyon várom, hogy mindenki hallja.

//www.youtube.com/watch?v=65J9UiRT3mY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.