A DevilDriver új száma tiszta Gojira, csak butább

A tavalyi country-feldolgozáslemez után a DevilDriver új albumot készül kiadni, rögtön kettőt is. A Dealing With Demons című dupla anyag Steve Evetts producerrel készült, és az első fele október 9-én jön ki a Napalm Recordsnál. Egy új dalt már meg is lehet róla hallgatni, a címe Keep Away From Me, ebből nagyjából ki is lehet találni, hogy miről szól. Dez Fafara frontember úgy nyilatkozott róla, mintha a dalt a házi karantén ihlette volna:

Egész életemben a közösségi távolságtartás szerint éltem. Megtanultam elfogadni az agorafóbiámat. Erről szólnak a dalszövegek, miközben bezárkóztunk az otthonainkba.

Egyrészt ez az agorafóbiás duma elég hiteltelennek hat egy olyan embertől, aki rendszeresen több tízezer ember előtt lép fel a legnagyobb fesztiválokon, másrészt meg azt is konkrétan tudni lehet, hogy a lemez már tavaly elkészült, tehát biztosan nem az idei események hatására íródott. Harmadrészt pedig – és ez a legnagyobb gond – igazából az egész dalszöveg olyan, mintha egy antiszoc kisiskolás írta volna egy átlagosnál undokabb hétfő reggelen. Kár, pedig zeneileg simán lehetne egy B-oldalas Gojira-szám is.

//www.youtube.com/watch?v=PjACk_dw1v8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.