CRYPTA – Új death metal banda a Nervosából kilépett lányokkal

Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos április közepén szállt ki a brazil thrasher csajtrió Nervosából, most pedig bejelentették az új csapatukat.

A Crypta névre hallgató death metal bandában Fernanda és Luana mellé felsorakozott Sonia Anubis holland szólógitáros (Burning Witches, Cobra Spell) és Tainá Bergamaschi gitáros, aki korábban egy brazil folk metal csapat, a Hagbard tagja volt. A régisulis death metal hatásokkal rendelkező banda már az első kiadványának dalain dolgozik, de a felvételek még nem kezdődtek el. Hamarosan jönnek majd új infók.

 


www.facebook.com/cryptadeath
 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.