Ayyuka – váratlan fordulatokban gazdag zenei utazások

A 2001 óta létező, elmondásuk szerint anatóliai rockot játszó török Ayyuka zenekar többnyire improvizatív megoldásokkal tarkított pszichedelikus folk zenéjével a ’70-es évek gitárorientált kísérleti atmoszféráját követi. A zenekar nem akarja megreformálni a pszichedelikus rockot, inkább reinkarnálni akarja azt a mai zenei világunkba.

Május 1-én megjelent Maslak Halayı lemezükkel ez nagyon is jól sikerült nekik. Ha szereted a váratlan fordulatokban gazdag zenei utazásokat, ezt mindenképp hallanod kell.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.