BRUCE DICKINSON – Elhunyt az Iron Maiden énekesének volt felesége, Paddy Bowden

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Londoni otthonukban hétfőn holtan találták Paddy Bowdent, Bruce Dickinson volt feleségét. Az Iron Maiden énekese 1990-ben vette feleségül Paddyt, három gyermekük született az évek során, azonban sajtóhírek szerint a házaspár már pár éve külön költözött, tavaly novemberben pedig el is váltak egymástól. A brit sajtó úgy tudja, hogy Dickinson pár éve már Franciaországban él a barátnőjével, a fitness instruktor Leana Dolcival.

Bruce Dickinson:
"Ez egy szörnyű tragédia, ami egy tragikus balesetnek tűnik. A gyermekeink, Austin, Griffin és Kia, valamint jómagam le vagyunk sújtva. Paddy iránti tiszteletből nem fogunk további kommentárral szolgálni ezekben a családunk számára rendkívül nehéz és fájdalmas időkben."

Mindkét Dickinson-fiúból zenész lett, Griffin a Shvpes énekese, Austin pedig As Lions zenekaré.

 A londoni mentőszolgálat hétfőn reggel, 9 óra 42 perckor kapott riasztást és az első mentőautó két percen belül meg is érkezett a helyszínre, de már nem tudtak segíteni, Paddy Bowdent holtan találták.

 


Osztozunk a Dickinson és Bowden család fájdalmában.

Nyugodjék békében!

 

  

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.