PROTEST THE HERO – Júniusban végre új album jön, itt a második dal: From The Sky

Palimpsest címmel június 19-én jelenik meg a prog metalos kanadai Protest The Hero ötödik stúdiólemeze, és most már a második előzetes dallal - From The Sky - is lehet ismerkedni.

A Protest The Hero negyedik albuma, a Volition még 2013-ban látott napvilágot, 2016-ban pedig egy Pacific Myth című, 6 tételes EP-vel jelentkeztek. A csapat 2018 szeptembere óta nem koncertezett, előtte pedig lemondták az európai és japán koncertjeiket, mert Rody Walker énekesnek komoly problémái adódtak a hangjával. Pár hete az új album híre és az új dal meglepetésszerűen érkezett.

 


www.facebook.com/protestthehero

 


PROTEST THE HERO - From The Sky (a 2020-as Palimpsest album előzeteseként)

PROTEST THE HERO - The Canary (a 2020-as Palimpsest album előzeteseként)
PROTEST THE HERO - Palimpsest
(06/19 - PTH)

01. The Migrant Mother
02. The Canary
03. From the Sky
04. All Hands
05. The Fireside
06. Soliloquy 
07. Reverie 
08. Little Snakes
09. Gardenias
10. Rivet
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.