Knock Out Festival 2020 – Az Orden Ogan, az Eclipse és a Mystic Prophecy már biztosan fellép a decemberi fesztiválon

Megérkeztek az első nevek Németország egyik legnagyobb téli fesztiváljára. A karácsonyhoz közel megrendezésre kerülő rendezvény az utóbbi években mindig telt házas volt, így aki ott szeretne lenni, annak időben gondoskodnia kell a jegyekről.

A Knock Out erős felhozatala mellett vonzó dolog, hogy a fesztiválhoz közel van a város karácsonyi vására, így az emelkedett hangulat könnyen megalapozható egy kis forralt borral. Az első nevek várhatóan még nem a fesztivál húzónevei, de már most is erősnek ígérkezik a felhozatal, így várhatóan idén is tömegek lesznek a Schwarzwaldhalléban. A 2020. december 19-én megrendezésre kerülő fesztivál három bejelentett zenekara az Orden Ogan, az Eclipse és a Powerwolfba folyamatosan beugró Markus Pohl zenekara, a Mystic Prophecy. További nevek hamarosan!

Knock Out Festival 2020
2020.12.19. Karlsruhe, Schwarzwaldhalle

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.