Hostia – Slaves – dalpremier

Fémforgács

A nyíltan antiklerikus és vallásellenes grindcore metalos lengyel Hostia a napokban mutatta be készülő új lemeze a Carnivore Carnival első dalát Slaves címmel.

A 2017-ben alakult formáció tagjai álneveiket  halott pápáktól kölcsönzöttek: Szent Sixtus, Szent Anacletus, Szent Evaristus és Szent Xyxtus. Az első albumukat saját nevük alatt 2018-ban adták ki, rajta 13 kompromisszum nélküli dallal.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.