BEHEMOTH – Klipes új felvétel Niklas Kvarforth-tal a Shiningból: A Forest

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

A Forest címmel egy új EP-vel jelentkezik május 29-én a Behemoth. A címadó dalban, amely egy The Cure feldolgozás, Niklas Kvarforth szerepel a svéd Shiningból. A felvétellel és a hozzá készült klippel máris megismerkedhetsz.

Nergal: "Egy metalon kívüli zene feldolgozása mindig kihívást jelent, egy legendás zene feldolgozása pedig pláne az! Ez vezetett át minket ezen a folyamaton. Vigyázzatok magatokra, maradjatok pozitívak, Hail Satan!"

A digitális EP-re felkerül két vadonatúj Behemoth dal is, a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha és az Evoe. Nergal szerint mindkettő a legutóbbi Behemoth album, a 2018-as I Loved You At Your Darkest folytatásának tekinthető.

 


www.facebook.com/behemoth

BEHEMOTH - A Forest (The Cure, a 2020-as A Forest EP-hez)

BEHEMOTH - A Forest EP
(05/29 - New Aeon Musick)

01. A Forest (The Cure - feat. Niklas Kvarforth)
02. A Forest (Live)
03. Shadows ov Ea Cast upon Golgotha
04. Evoe
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.