EXHUMED – Death/grind dalpremier: Rot Your Brain

Twisted Horror címmel június 5-én jelenik meg a Matt Harvey vezette amerikai death/grind brigád Exhumed és a régisulis floridai death metalt tökéletesen felidéző amerikai Gruesome közös EP-je. Mindkét csapattól máris megismerkedhetsz egy-egy új dallal.

Az Exhumed legutóbbi albuma a tavaly ősszel kiadott Horror volt, a Gruesome második nagylemeze 2018 nyarán jelent meg Twisted Prayers címmel.


Matt Harvey: "Felpörögve szabadítjuk rátok ezt az új dalt, ez valóban a ma idők himnusza. Hangos és csúf, egyben egy határozottan egészségtelen óda bármihez, ami rothadást idéz elő. Ezekben a mindenki által megtapasztalt szokatlan időkben egy halálos adagnyi Gore Fucking Metal, mintha a doki írta volna fel..."

 


www.facebook.com/ExhumedOfficial
 
EXHUMED - Rot Your Brain (a 2020-as Twisted Horror split EP-ről)
GRUESOME - A Mind Decayed (a 2020-as Twisted Horror split EP-ről)
EXHUMED & GRUESOME - Twisted Horror
(06/05 - Relapse Records)

01. Exhumed – Rot Your Brain
02. Exhumed – Buried To Die
03. Exhumed – Dead, Deader, Deadest
04. Gruesome – A Mind Decayed
05. Gruesome – Led Into the Dark 


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.