Phoenix RT mini karanténkoncert a youtube-on, és holnap megjelenő új dal!

Haverock Közösség

Nem pihen a Phoenix Rt a járvány ideje alatt. Mini karanténkoncerttel készültek, melynek keretein belül interjút is adtak a youtube-on, kérdésekre válaszolva. A kis film tele van hasznos infókkal, és jobbnál jobb dalokkal. A koncert egyébként 2020 április végén forgott az Epix Presstige,  Angyal Gábor, Kovács Krisztián, és Laczkó Sándor gondozásában. 

Mindemellett pedig holnap jelenik meg új daluk a Nem Marad Szótlan sokan sajnos nem tudunk róla, viszont pár zenekarból már hallották a nótát, és videóban véleményezték is. Így felesleges irogatás helyett, nézzétek meg mit mondanak a dalról mások:

Elsőként Zsolti a Hooligans-ből szólalt meg a dal kapcsán:

Őt követte Dodo a Dorothy-ból:

Aztán Sidi is elmondta véleményét. Tankcsapdával egyébként a zenekar a Márciusban elmaradt pozsonyi bulijukat November 20-án pótolja.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.