Monumental – egyedi… művészi… vagy mi a fene

Fémforgács

Az egyedi felfogású és művészi avantgard black, metalcore, porn power és számtalan más metal műfajt ötvöző brit Monumental a napokban mutatta be Ritual című új single-dalát, mely azon fekete fém erdők mélységéből érkezett, ahol nincsenek egyszarvúak.

A csapat május 24-én a világ gender szellemében jelentetei meg Purification című debütáló albumát, amiről Hui Skatapawa videójukat nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.