Heartkiller – Vad Fruttik átdolgozás a debreceni bandától: Nekem senkim sincsen

A debreceni Heartkiller zenekar idén áprilisban tervezte kiadni Mélyütés című lemezét, amely azonban a koronavírus-járvány okozta helyzet és egyéb tényezők miatt csak ősszel fog napvilágot látni. Az albumon az új dalok mellett néhány régi szerzemény, mint például a Kétségek között is megtalálható lesz új köntösben, újrarögzítve.

Most egy feldolgozással lepte meg a közönséget a debreceni zenekar: a tagok sokat gondolkodtak, miből tudnának „egy igazán zúzós metal nótát” csinálni, és főként a hangulata miatt a Vad Fruttik egyik legismertebb szerzeményére, a Nekem senkim sincsen című számra esett a választás.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.