HELLDIVER – A 10 éves jubileumi koncerten forgatták az új klipet: Együtt az úton

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Jubileumi koncertjén forgatott videoklippel jelentkezett a klasszikus heavy metalt és hard rockot játszó Helldiver. A zenekar a 10 éves születésnapját tavaly november 23-án, a szécsényi Városi Művelődési Központban ünnepelte meg, az ingyenes koncerten bemutatták A túlélés záloga című legutóbbi lemezüket is. Itt forgattak videót az Együtt az úton című dalhoz.

"Egy, a szárnyaikat bontogató, budapesti fiatalokból álló stáb megajándékozott minket egy videoklippel a 10 éves jubileumunk kapcsán. Ez volt a srácok első zenekarral forgatott videója, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni nekik. A klip a tavalyi 10 éves jubileumi bulink felvételeiből készült. A Helldiver zenekar további sok sikert kíván nekik a videós pályafutásukhoz!"

 


www.facebook.com/helldiverzenekarHELLDIVER - Együtt az úton (2020)


"Emellett készülőben van a kifejezetten népszerű A piros, a fehér és a zöld dalunk angol verziója is, ezt a tervek szerint nyáron tesszük közzé egy szöveges videó formájában."

 

HELLDIVER - A túlélés záloga rendelés a metalshop.hu felületén:
bit.ly/2TMGWtO


A túlélés záloga online streaming:
songwhip.com/album/helldiver/a-tuleles-zaloga 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.