Destruction – hallgasd meg új koncertlemezüket

Fémforgács

Born To Thrash – Live In Germany címmel egy 10 nótás koncertlemezt adott ki a német thrasher Destruction. A jelenlegi körülmények miatt az album egyelőre csak digitális verzióban látott napvilágot, de július 17 -étől CD és LP változatban is beszerezhető lesz.


Ezt a különleges koncertet tavaly adtuk a fantasztikus Party.San fesztiválon, mégpedig a Born To Perish lemezünk megjelenésének hétvégéjén. Spontán módon jött most az ötlet, hogy adjunk ki egy élő lemezt, hiszen nehéz időket élünk, a rajongók és a zenekarok pedig egyaránt vágyakoznak már a koncertekre. Ezzel az anyaggal talán tudjuk tartani a lelket mindenkiben, egyben óriási emlékeket is felidézhetünk.

Egyben ez az első élő felvétel a négytagú Destructiontől a legendás Live Without Sense lemezünk óta. A jelen felállásunk az eddigi legerősebb, és ez természetesen a színpadon érződik a legjobban. Nyers és hiteles a Born To Thrash anyaga, és remélem, hogy a rajongóink épp olyan élvezettel hallgatják majd a legutóbbi koncertszezonunk csúcspontját, mint amennyire mi élveztük a thrashelést a színpadon!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.