Steve Von Till – nyáron új szólóalbum

No Wilderness Deep Enough címmel augusztus 7-én érkezik a Neurosis énekes/gitárosa Steve Von Till új szólóanyaga, amiről elsőként Dreams of Trees dalával lehet megismerkedni.

Steve szerint az új album “a személyes vágyakról és veszteségekről szól, valamint azokról a szerelmekről és bizonytalanságokról, amelyekkel mindannyian együtt érezünk, élünk“.

Steve Von Till – No Wilderness Deep Enough

(Neurot Recordings)

1. Dreams of Trees
2. The Old Straight Track
3. Indifferent Eyes
4. Trail the Silent Hours
5. Shadows on the Run
6. Wild Iron

A lemezzel egy időben megjelenik verses kötete is, ami részben a Harvestman szövegeit és egyéb költeményeit tartalmazza.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.