MEKONG DELTA – Hat év itt az új album, végig is hallgatható

Tales Of A Future Past címmel megjelent és végig is hallgatható a német prog-thrash intézmény, a Mekong Delta tizenegyedik albuma, a 2014-es In A Mirror Darkly lemez folytatása.
 
Az alapító basszusgitáros Ralf Hubert mellett a svéd Peter Lake gitáros (Peter Sjöberg, ex-Theory Of Practice), Alex Landenburg dobos (Cyhra, ex-Luca Turilli's Rhapsody) és Martin LeMar (Lalu, Tomorrow's Eve) alkotja a zenekart. Peter Sjöberg 2018-ban, 10 év után tért vissza a csapatba, az utóbbi három lemezen játszó Erik Grösch gitáros az új albumon már nem szerepel.

 

 
www.facebook.com/mekongdeltagermany
 


 

MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past (a 2020-as album)
MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past
(05/08 - Butler Records)

01. Landscape 1 – Into The Void
02. Mental Entropy
03. A Colony Of Liar Men
04. Landscape 2 – Waste Land
05. Mindeater
06. The Hollow Men
07. Landscape 3 – Inharent
08. When All Hope Is Gone
09. A Farewell To Eternity
10. Landscape 4 – Pleasant Ground
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.