JUDAS PRIEST – A Firepower producer-párosával készül az új lemez is

A Judas Priest javában dolgozik a 2018 tavaszán megjelent Firepower album folytatásán, még akkor is, ha a körülmények jelenleg távolról sem ideálisak.

A Priest idei turnéja, amellyel egyben az 50 évüket ünnepelték volna, május végén startolt volna...

A dolgok állásáról Rob Halford számolt be a Revolvernek.


"A minap kaptam egy csomó óriási témát Richie-től (Richie Faulkner gitáros 2011-ben csatlakozott a Priesthez, mint K.K. Downing utódja, ez lesz a harmadik albuma a bandával). Folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással. Rendre átküldi a riffjeit, a dalait. Vannak köztük teljesen kész és félkész nóták is. Küldözgetjük egymásnak a cuccokat. Fura így dolgozni, de Richie Nashville-ben van, én pedig Phoenixben...

 
...Később aztán össze szoktunk jönni Angliában Glenn Tiptonnal és Iannel (Ian Hill basszer), meg Scott Travis is átjön ilyenkor, és persze Andy Sneap (producer és turnégitáros) is ott van. Remélhetőleg Tom Allom producer is része lesz a produkciós munkának.

Valójában, eléggé biztos vagyok abban, hogy ez most is így lesz a következő Priest albumnál. Tom ott lesz velünk. A Firepower albumnál Andy és Tom óriási munkát végzett, szóval belevágunk és befejezzük a melót, amilyen hamar ez csak lehetséges. Ez már csak így megy nálunk. A Priest lemezeket készít.

 

 

 


Ami a turnét illeti:


"Azt terveztük, hogy beindítjuk ezt a turnét, igaz? Mint annyi más csapatnak, nekünk is jöttek volna a fesztiválok meg a saját koncertek. De ez most mind leállt. De idővel meg fogjuk csinálni. Még nem tudom hogyan és mikor, újra kell gondolni a dolgokat.

Szükség van a vakcinára, nem igaz? Hiszen nem lehetséges, hogy mondjuk Wackenben ott álljon 80 ezer ember egymás közvetlen közelében. Biztonságosnak kell lennie mindennek. Becses ajándék az élet, és nem csupán rólunk van szó, hanem mindenkiről, vigyáznunk kell egymásra, különösen itt, ebben a heavy metal közösségben.

Ami a Priest dolgait illeti, igyekszünk mindent átszervezni 2021-re. A menedzsmentünk összedolgozik a Live Nationnel és az összes többi promoterrel, mindenki igyekszik átszervezni mindent, ahogy a többi banda is ezt csinálja a saját embereivel. A menedzsmentekkel, az ügynökökkel..."
 

 
 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.