NERVOSA – Újra teljes a banda, három új lány is érkezett

Nincs két hete annak, hogy Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos váratlanul kiszállt a brazil thrasher csajtrió Nervosából, de Prika Amaral gitáros már akkor jelezte, hogy ez nem jelenti a banda végét. Mostanra pedig már össze is hozta az új Nervosa felállást - három új taggal.

Prika szerint komoly kihívást jelentett, hogy a világjárvány miatt távolsági meghallgatásokra volt csak mód, de az sem volt egyszerű, hogy a számos jelentkező lány közül csak egy-egyet választhatott ki a posztokra. Viszont már van egy rakás új nótája és már közösen is dolgoznak az új dalokon, úgyhogy még a járvány vége előtt jönnek majd friss zenék.

 


www.facebook.com/femalethrash


Az új énekesnő a spanyol Diva Satanica lett a melodikus death metalt játszó Bloodhunterből, az új basszer az olasz Mia Wallace (The True Endless), akit sokan ismerhetnek Abbath csapatából (ahonnan már távozott, de zenélt Tom G. Warriorral a Triumph Of Death-ben (Hellhammer-program) is, az új dobos pedig a görög Eleni Nota (a prog metalos Mask of Prospero és Croque Madam csapatokból.)

Az sem kizárt, hogy idővel egy másodgitáros is csatlakozik majd hozzájuk, de egyelőre a négyes felállás dolgozik az új dalokon. A thrash/death vonal marad, de a megközelítés friss lesz.
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.