Nervosa – Az egyedül maradt Prika Amaral nemzetközi bandává alakította a brazil thrash gépezetet

A Nervosa Facebook-oldalán még április 28-án jelent meg a közlemény, miszerint Prika Amaral gitáros-vokalista maradt az egyetlen tag a bandán belül, lévén a másik két zenész – Fernanda Lira basszusgitáros-énekes és Luana Dametto dobos – kiszállt a csapatból. Fernanda meghatározó tagja volt a thrash triónak, a basszusgitáros/énekes már egy-két hete megemlítette egy posztban, hogy egy új metal bandán dolgozik a karantén alatt, de még így is meglepetést okozott a mostani bejelentésével. Luana 2017 óta dobolt a Nervosában, és ő sem hagyja abba a zenélést, már van új projektje, és tervez továbbiakat is. A rajongóknak mindketten köszönik a támogatást.

Az egyedül maradt Prika Amaral sem sokat teketóriázott: világjárvány ide, koronavírus oda, Prika már össze is trombitálta au új Nervosa felállást. Az új énekesnő a spanyol Diva Satanica lett a melodikus death metalt játszó Bloodhunterből, az új basszer az olasz Mia Wallace (The True Endless), aki Abbath csapatából lehet ismerős, igaz onnan már távozott, de zenélt Tom G. Warriorral a Triumph Of Death-ben is, az új dobos pedig a görög Eleni Nota a prog metalos Mask of Prospero és Croque Madam csapatokból. Tehát elmondható, hogy a brazil thrash amazonokból nemzetközi banda verbuválódott.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.