Exterminatus – jó adagnyi sci-fi töltettel érkezik majd az új nagylemezük

Ez év végén új lemezzel jelentkezik a technikás death / groove metalban utazó kanadai Exterminatus. A banda harmadik nagylemeze E.F.a.D.S címmel és jó adagnyi sci-fi töltettel fog megjelenni, amiről most Suffer In Silence daluk szöveges videója nézhető meg.

Azért választottuk első ízelítőként a Suffer In Silence dalt, mert ez a nóta a legmegfelelőbb prezentációja annak irányzatnak, amerre az Exterminatus zenei szempontból halad. Érzésünk szerint ez a szám tökéletesen képviseli a teljes albumot, ami a korábbiaknál pusztítóbb, sötétebb és technikásabb hangzású… sokan “svéd hangzásnak” nevezik ezt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.