…and Oceans – hallgasd meg új nagylemezüket

Fémforgács

Közel 20 év után új lemezzel jelentkezik finn szimfonikus black metal legenda, az …and Oceans. A banda új lemeze hivatalos május 8-án, Cosmic World Mother címmel fog megjelenni a Season of Mist gondozásában, ami már most meghallgatható. 11 dalos visszatérő új lemezükön az zenekar egy új korszaka kezdődik.

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy 18 évnyi csend után felvettük és lekevertük új albumunkat, ami az ötödik nagylemez az …And Oceans történetében. Egy rettentően durva, egyben lenyűgöző albumra számíthattok.” – mondja Mathias Lillmåns énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.