Black Pestilence – itt a hatodik fekete járvány

Hail the Flesh címmel jelent meg a kanadai sátánista noise punk/black metalos banda a Black Pestilence hatodik nagylemeze, ami az alábbiakban hallgatható végig.

A Hail the Flesh zeneileg egy iszonyatosan gyors és ultra-kaotikus album. Dalszövegeinkkel az evilági élet gyönyöreit, a földi örömök és élvezetek szélsőségeit dicsőítjük. Lehet, hogy klisé, amit mondok, de szövegeink nagy része egyébként sátánizmusról szól… persze nem hívő szempontból, hanem annak tiszta testi, érzéki, humanista formájában. A dalok többi része jelen társadalmunk problémáit boncolgatja.” – mondja a banda alapítója / basszusgitáros-énekese Valax.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.