The Southern Oracle – Új dal a rákban elhunyt Zándoki András emlékére – Griefeater

Május elsején mutatta be a legújabb dalát a The Southern Oracle. A Griefeater című dalt a zenekar tavaly rákban elhunyt korábbi dobosának, Zándoki Andrásnak ajánlották. A nótában vendégként Apey azaz Áron Andris a Lazarvsból is teszi tiszteletét. Március 13-án a Lazarvs és a TSO közös koncertet adott volna az A38 Hajón, a jegyek mind el is fogytak elővételben, a járvány azonban közbeszólt. A koncert új időpontja: 2021. január 29.

“Fogadjátok szeretettel a Griefeater című új dalunkat, amelyben kedves barátunk, Áron András, Apey (Lazarvs) a vendég. Miután egy szerettünk örökre eltávozik, a bánat velünk marad – erről szól a dal.

2019 egy különösen sötét évünk volt, túl sok barátunk ment el… A legnagyobb veszteséget a korábbi dobosunk és barátunk, Andris halála jelentette és jelenti ma is. Miközben a rákkal harcolt, mellette voltunk, és amikor a szenvedés uralkodik, az rettenetes. A sebeink máig nem gyógyultak be, a bánat itt van velünk…”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.