BLEED FROM WITHIN – Új dal Matt Heafy-vel a Triviumból: Night Crossing

Fracture címmel május 29-én jelenik meg a modern metal vonalas skót Bleed From Within ötödik albuma, a 2018-as Era lemez folytatása. Máris itt a legfrissebb előzetes dal, a karanténos videóval kísért Night Crossing, amelyben a Trivium főnöke, Matt Heafy a vendégük egy szólóra.

"Még az év elején fejeztük be ezt a nótát, és azóta alig vártuk, hogy megoszthassuk veletek! Ez egy klasszikus módon felépített BFW-dal és a groove-ja is combos. A vége felé Matt a Triviumból odatesz még egy ízes szólót is - naná, hogy fantasztikusan! Tavaly nyáron futottunk össze vele egy Trivium koncerten és azóta csetelgettünk, innen jött az ötlet, hogy beszállhatna az egyik dalba.

Ezt a videót a mostani karanténos időszak különféle videóhívásai is inspirálták, akár egymás között, akár a családtagjainkkal. Kell némi vidámság ezekben az őrült időkben... Jó szórakozást hozzá!
"

 


www.facebook.com/bleedfromwithinband

 BLEED FROM WITHIN feat. MATT HEAFY - Night Crossing (a 2020-as Fracture albumhoz)
Az Into Nothing-ról:

"Ezúttal egy kicsit sötétebb hangulatú dalt akartunk megmutatni nektek. Ez a dal azokról szól, akik uralkodnak és megkérdőjelezhetők a szándékaik. Ilyen zűrzavaros időkben ez a szöveg többről is szól ennél; a társadalmunkkal, a politikával kapcsolatos állásfoglalásnak is mondható. Egy üzenet mindenkinek, aki úgy érzi, hogy magára hagyták, egyben emlékeztető az elitnek, amelynek kezében ott a tényleges hatalom."BLEED FROM WITHIN - Into Nothing (a 2020-as Fracture albumhoz)

BLEED FROM WITHIN - The End Of All We Know (a 2020-as Fracture album előzeteseként)
BLEED FROM WITHIN - Fracture
(05/29 - Century Media)

01. The End Of All We Know
02. Pathfinder
03. Into Nothing
04. Fall Away
05. Fracture
06. Night Crossing
07. For All To See
08. Ascend
09. Utopia
10. A Depth That No One Dares 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.