Locked & Loaded – Ezúttal egy Entombed dal érkezett a magyar “karantén-zenészektől”

Az eredetileg a karantén alatt otthon rekedt zenészek unaloműző zenélgetésének indult projekt, a Locked & Loaded már ötödik videójával lopja a zeneszeretők szívébe a könnyedebb és keményebb zenéket egyaránt. Az eddigi Jamiroquai, Incubus, Paradise Lost és Tool dalok után most sem tették lejjebb a lécet, hiszen ezúttal a Like This With The Devil című dalt hozták tető alá az Entombed-től.

Az Entombed nótában Rieckmann Tadeusz dobol (Týr), a Sear Blissből Nagy András énekel és Vigh Zoltán gitározik, basszusgitáron pedig Sipos Ábris (The Royal Freak) játszik, mintha koncerten játszottak volna, úgymond amit hallasz, azt látod módon, hangszerenként egy take-ben.

Ez amúgy is a projekt egyik mottója, és a srácok a jövőben szeretnék legalább heti rendszerességgel meglepni a követőiket mindig valami más stílusú nótával, így bevallásuk szerint várható még tőlük a Backstreet Boystól kezdve az Emperorig minden!

A csatornát itt találjátok

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.