FEZEN Fesztivál 2020 – Az eredeti rendezvény törlésre került, a 2021-ben érkezik mindenki akit erre az évre már bejelentettek.

A Fezen is beállt a nagy európai fesztiválok sorába, akik lemondták, az idei rendezvényüket. A szervezők úgy érezték eljött az ideje, a döntésnek, és ugyan hazai kormányzati döntés még nem született az idei eseményük időpontjára, de a német, olasz, spanyol, belga brit stb. fesztiválok már törlésre kerültek, így a tervezett formában semmiképpen sem kerülhetett volna megrendezésre a Fezen sem. Az amerikai zenekarok már biztos, hogy idén nyáron kihagyják az európai fesztiválokat és még azt sem tudni, hogy az öreg kontinensen belül mennyire lesznek átjárhatóak a határok. A székesfehérvári fesztivál szervezői az idei évre már bejelentett nevekkel egyeztettek, és jövőre mindenki eljön közülük, így már biztosan ott lesz a 2021-es Fezen plakátjain a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS és a Death Angel neve is, sőt az Amon Amarthnak és a Danzignek már pontos fellépési napja is van, így a svéd vikingek 2021. július 28-án, míg Glenn Danzigék július 30-án érkeznek a volt koronázó városba. Ha pedig minden jól alakul a szervezők szeretnének még idén szeptember 11-13 között egy egyenlőre meglepetés rendezvényt megszervezni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.