1000mods – megjelent a görög stonerek új lemeze

Április 24-én, Youth of Dissent címmel érkezik a görög stoner metalos 1000mods negyedik stúdióalbuma, amit májusban nálunk is bemutattak volna, de az alábbi közleményük alapján erre már nem sok esély van.

Kedves barátaink!

Remélem, hogy mind biztonságban vagytok. Mindannyian furcsa és veszélyes időkben élünk, melyben az emberi jövőnk sajnos kiszámíthatatlan. Ilyen időkben jelent meg negyedik Youth Of Dissent albumunk. Ez az első alkalom, hogy nem tudjuk élőben megosztani veletek új dalainkat, de várjuk a pillanatot, hogy az is eljöjjön. Mi türelmesek vagyunk, és amikor az idő engedi, visszatérünk hozzátok. Addig is hallgassátok a lemezt, és érezd jól magad!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.