ELDER – Bostoni progos, elszállós, stoneres…, albumpremier: Omens

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Omens címmel megjelent és végig is hallgatható a stoneres, elszállós, progos Elder ötödik nagylemeze, a 2017-es Reflections of a Floating World lemez folytatása.

Egyelőre továbbra is úgy fest, hogy a bostoni banda nálunk is bemutatja majd az új lemezt, a Desszert Feszt nyitóbáljának keretében, a 20 éves Cudi Purci Booking szervezésében. A buli az Instantban lesz június 9-én.


 


www.facebook.com/elderofficial


A koncert Facebook oldala
 

 

ELDER - Omens (a 2020-as album)
ELDER - Omens
(04/24 - Stickman Records)

01. Omens
02. In Procession
03. Halcyon
04. Embers
05. One Light Retreating


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.